palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
0 22.12.2014 11:53:40

Kamplova prva (uradna) košarica

salzburg.com
Zvezdnik Salzburga še vedno ni sprejel odločitve o tem, kje bo nadaljeval kariero.

Da bo Kevin Kampl v zimskem prestopnem roku zamenjal klubske barve, je tako rekoč dejstvo. Moral bi se zgoditi pravi mali čudež oziroma zares velik zaplet, da bi tudi v nadaljevanju sezone igral v dresu Salzburga, toda njegovi novi delodajalci še vedno niso znani.

Zato pa ni več nobenega dvoma o tem, da kariere ne bo nadaljeval pri Leipzigu, ki je prav tako v lasti proizvajalca najbolj znane energijske pijače. Ker kljub zaslužku, ki se mu je obetal, koraka nazaj na športnem področju ne namerava storiti. Ekipa24 je o tem že poročala. Sklicevali smo se na zanesljiv vir blizu igralca, ki nam je zaupal, da v nemški drugoligaški druščini ne misli igrati, zdaj je to tudi uradno. Informacijo, da je slovenski reprezentant Leipzigu dal "košarico", je potrdil športni direktor Ralf Rangnick.



"Moje sanje so zaigrati v eni od najmočnejših evropskih lig. Vedno znova želim napredovati, se izpopolnjevati, temu primeren bo moj naslednji korak," je pred časom v intervjuju za Sportmagazin med drugim povedal Kevin Kampl.

Tako kot že nekaj časa, najvišje kotirajo delnice Bayerja. Med drugim zato, ker je to njegov klub, v katerem je preživel štirinajst let, prav tako ni nepomembno, da ekipo vodi njegov nekdanji trener Roger Schmidt. Še vedno je v igri tudi prestop k Borussii iz Dortmunda, ki po katastrofalni jeseni nujno potrebuje svežo kri, tudi Southampton menda čaka na priložnost, da slovenskega zvezdnika privabi v svoje vrste. Novi delodajalci bodo morali odšteti med 12 in 15 milijoni evrov odškodnine.

Članki iz rubrike