pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 22.05.2015 19:13:25

Rijeka predstavila Bezjaka

HNK Rijeka
Pred dobrim tednom smo poročali o tem, da bo Roman Bezjak v prihodnji sezoni nosil dres Rijeke.

Nekdanji nogometaš Celja se k hrvaškemu podprvaku seli iz bolgarskega Ludogorca, kjer je preživel zadnje tri sezone. Sploh lanska je bila zanj izjemna, v tej pa ni uspel ponoviti tistih predstav, zaradi katerih je postal zanimiv tudi nekaterim nemškim klubom.


Po osvojenem naslovu bolgarskega prvaka je zdaj podpisal triletno pogodbo z Rijeko, kjer so ga danes tudi predstavili na tiskovni konferenci.

"Dolgo smo ga spremljali, bil je standardni član Ludogorca, ki je v ligi prvakov dosegel zavidljive rezultate. Dosegel je nekaj zelo pomembnih zadetkov in menimo, da gre za igralca, ki ga naša ekipa rabi v novem pohodu na ligo Europa in vrh domačega prvenstva. Roman prihaja kot prost igralec, dogovorili smo se za triletno sodelovanje in zelo smo zadovoljni, ker nam je uspelo dokončati ta prestop," je na predstavitvi prve okrepitve za novo sezono povedal pomočnik športnega direktorja pri Rijeki Ivan Mance.

"Zadovoljen sem, ker smo se dogovorili o zadnjih podrobnostih transferja. Komaj čakam, da spoznam ekipo in da začnemo z delom," je v uvodu dejal 26-letni koroški napadalec, in nadaljeval: "Z Matjažem Kekom še nisva sodelovala, ampak sem od drugih fantov slišal, da je zelo dober trener, ki mu je pomembna disciplina. Mislim, da s tem ne bo nikakršnih težav. Spremljal sem Rijeko, upam, da bomo v naslednji sezoni bližje Dinamu in da bomo poskušali osvojiti prvo mesto. Rijeka je dvakrat igrala v skupinskem delu lige Europa in verjamem, da to lahko ponovimo tudi v prihajajoči sezoni."

Do konca hrvaškega prvenstva sta ostala še dva kroga, Rečani bodo v soboto na svojem igrišču gostili Osijek, ki se bori za obstanek. Mnogi so mislili, da bo to zadnja tekma Rijeke na legendarnem stadionu Kantrida preden ga bodo zrušili in naredili novega, a iz kluba sporočajo, da se bodo od objekta poslovili na pravi način, ko pride čas za to. 

V petek, 29. maja, Rijeko čaka še gostovanje pri prvaku Dinamu.

Članki iz rubrike