zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
5 19.12.2016 10:30:58

Gregor Balažic odgovoril na govorice o domnevnem zanimanju Maribora

Arsen Perić
Nogometaši slovenskih prvoligašev so na zasluženih počitkih, športni direktorji pa so pošteno zavihali rokave in začeli sestavljati seznam potencialnih okrepitev za svoja moštva.

Zlatko Zahović si je sicer privoščil nekaj dni oddiha in se odpravil na smučanje, toda prepričani ste lahko, da snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo tudi na belih strminah načrtuje, koga bi lahko pripeljal v Ljudski vrt.

In v zadnjih dneh se je v srbskih medijih razširila novica, da bi lahko v štajersko prestolnico prišel Gregor Balažic, zdaj že nekdanji branilec Partizana, ki je pred kratkim končal epizodo pri črno-belih.


Seveda smo Balažica povprašali, kakšni so njegovi načrti v prihodnje in ali ima na mizi že kakšno konkretno ponudbo. "Šele prišel sem iz Beograda in se še nisem sestal z agentom. Vseeno upam, da bom čim prej dobil nov klub, da bom lahko čim prej začel z njim trenirati in da ne bom čakal vse do februarja, kot je bilo nazadnje, ko sem odšel k Partizanu. Določene ponudbe obstajajo. Treba bo najti zdravo okolje. V ekstreme ne bom šel. Je pa res, da bo pomembna tudi finančna plat. Treba bo poskrbeti za družino. Zdaj sem dobil tudi sina, vsi pa vemo, da ne moreš igrati nogometa vse življenje," je iskreno odgovoril 28-letnik, ki je priznal, da določene ponudbe prihajajo z naslovov vzhodnoevropskih držav.

Kako pa je z Mariborom? Bi se Balažic lahko vrnil v Slovenijo in podpisal pogodbo s trinajstkratnimi slovenskimi državnimi prvaki? "Za zanimanje Maribora sem izvedel iz medijev. Nihče ni kontaktiral z mano, tako da ne vem, ali te navedbe sploh držijo. A če so točne, potem je vsekakor lepo slišati, da se zate zanimajo v takšnem klubu, kot je Maribor. Vendar ..."

CELOTEN POGOVOR Z GREGORJEM BALAŽICEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike